• Fredericia Friskole

Velkommen til Fredericia Friskole

VENSKAB - ÆRLIGHED - ​FÆLLESSKAB - FAGLIGHED

Fredericia Friskole værner om fællesskabet. Vi tror på, at det er med til at udvikle en unik personlighed.

​Vi skaber tætte venskaber - venskaber for livet, og lærer, at med respekt og ærlighed kommer man længst.

Vores seje lærerteam og pædagoger står sammen for, at hjælpe små som store børn i gang med skolelivet via fagligheden og omsorg, som senere skal give ballast til videre uddannelse i livet heart
Velkommen til Fredericia Friskole.

Fredericia Friskole

Fredericia Friskole kan IKKE fungere uden vores fantastiske lærer,pædagoger, leder og skolesekretær.

Vi startede skoleåret med vores nye leder Lars Tegen. Velkommen til ham.

På kontoret sidder vores dygtige sekretær Sussi.

Vores lærerteam består af: Maybritt, Jakob, Emma, Jeppe, Tina, Ole og Carsten, som søger for faglighed, læring og udvikling i klasserne.

I SFO´en er det: Brian, Sabina, Mia og Martin der søger for leg, hygge og ture ud af huset.

Ingen aktuelle opslag