Her finder Du alle de vigtige oplysninger omkring Fredericia Friskole

Spændende læsning - God fornøjelse

Skolens Formål:

Skolens formål er at udøve skolevirksomhed jævnfør skolens værdigrundlag:

At fremme børns alsidige udvikling og dermed gøre dem til ansvarsbevidste, tolerante, fagligt velfunderende, kreative og aktive individer.

At skabe et trygt og udfordrende miljø, hvor glæde og oplevelse er de nærende elementer.

At have megen plads til forskellighed, så børnene får et bredt og alsidigt grundlag for, at lære og udvikle egne kompetencer.

At være en skole og fritidsordning, som udvikler sig i en stadig tæt og daglig dialog mellem ansatte, forældre og børn.

____________________________________________________________________________________________________________

Tilsyn på Fredericia Friskole udføres i samarbejde med Fredericia Kommune.

Tilsynet udføres af:

Elise Venndt

Fredericia Kommunes tilsynsførende Pædagogisk udviklingskonsulent, Cand. pæd. pæd.